Organic Touch Treatment

Allereerst leuk om te melden, deze behandeling heeft in september 2020 de Dutch Beauty Award gewonnen voor beste behandeling van 2020!

Deze huidbehandeling voor gezicht, hals, nek en decolleté met rustige en diepgaande weefselmassage maakt het spierweefsel los. Verhardingen, blokkades en verklevingen in het spierweefsel worden opgeheven, waardoor het bloed vrijer kan stromen en haar transportfunctie optimaal kan vervullen.

De afvalstoffen worden snel afgevoerd en de huid wordt voorzien van voldoende voedingsstoffen, zuurstof en andere stoffen , die nodig zijn voor het levensonderhoud van de huid. De huid wordt aangezet tot herstel en daarmee samenhangende versteviging, verbetering van de souplesse, verbeterde hydratatie, huidstructuren en teint. Tevens verminderen de contracties waardoor het aangezicht zich ‘opent’ en het gezicht weer een gezonde- en ontspannen uitstraling krijgt.

Je zou kunnen zeggen een natuurlijke BOTOX!

Deze zeer specifieke massage wordt gecombineerd met de pure, zeer werkzame producten van Éminence Organics. Dit is een volledig natuurlijke productlijn die al veel prijzen in de wacht heeft gesleept. De geuren, de texturen en de effectiviteit van de ingrediënten maken van iedere peeling, crème, masker of cleanser een feestje!
De producten samen met de massage worden bij iedere behandeling aangepast aan de persoon, het moment en de conditie van je huid. Na je treatment ziet je huid er direct voller, levendiger (roziger) en stralend uit.

Alle behandelingen kunnen in een kuur worden gedaan, dit wordt dan ook geadviseerd. In kuurverband krijg je altijd korting. Met een kuur bereik je een sneller en mooier resultaat.

  • Kuur van 4 keer (iedere week of binnen 10 dagen een behandeling) 5% korting per behandeling
  • Kuur van 6 keer (iedere week of binnen 10 dagen) 10% korting op de behandelingen en 5% korting op de producten die worden gekocht!

Om het resultaat te behouden is het belangrijk de huidconditie goed te blijven houden. Je kunt het vergelijken met sporten, wanneer je op conditie bent gekomen en je stopt gaat je conditie weer achteruit. Dit is met de huid natuurlijk net zo. Om je huidconditie te behouden is het sterk aan te raken om 1x keer in de 6 weken een behandeling te blijven ondergaan. Welke behandeling dat is, dat is voor iedereen anders. Na de kuur evalueren we het resultaat en jouw wensen en krijg je gepast advies voor de verdere behandeling/onderhoud.