Lira Clinical

Lira Clinical gebruikt de hoogste kwaliteit en de meest technologisch geavanceerde ingrediënten om superieure huidverzorging te leveren. Ze produceren de producten met exclusieve formules met gebruikmaking van actuele probiotica, meervoudige plantenstamcellen, geavanceerde peptiden, exclusieve plantaardige ingrediënten en verschillende huidverzorgende vitamines en mineralen.

Lira Clinical is gemaakt door vier gepassioneerde huidverzorgingsprofessionals en opvoeders die de huidverzorging van vandaag naar een helderder, mooier niveau wilde brengen. Allemaal met gespecialiseerde achtergronden in de esthetische industrie, combineerden ze hun kennis en vaardigheden om een ​​denktank voor huidverzorging te ontwikkelen. Hier creëerden ze een lijn met drie resultaten in gedachten: een helderdere, gezondere en jonger uitziende huid. Ze hebben dit bereikt door formuleringen op te nemen die de perfecte balans vinden tussen wetenschap en natuur.

Lira Clinical is van mening dat de wetenschap de geheimen van de natuur ontdekt en leidt tot een heldere, mooie, gezonde huid. Onze bekroonde formules, gecombineerd met ons toegewijde team, bieden de esthetische gemeenschap ’s werelds meest effectieve huidverzorgingsproducten, onderwijs en ondersteuning, allemaal gericht op het helpen van u en uw klanten.

Wees slim. Wees mooi.

Lira Clinical is verhelderend

Bijna elk product bevat bleekmiddelen en verhelderende plantaardige ingrediënten voor een gelijkmatige teint.

Lira Clinical geneest

De gezondheid van de huid wordt hersteld met krachtige ontstekingsremmende middelen, antioxidanten en mineralen.

Lira Clinical is anti-aging

Een jonger uitziende huid wordt onthuld met krachtige peptiden, stamcellen van planten en precieze peelingtechnologie.