lira-peelingChemische peelings zijn huidbehandelingen voor de grotere vlakken, zoals het hele gezicht, rug of borst. Peelings zijn vooral bedoeld om de huid te verjongen of bepaalde huidproblemen te behandelen.

Bij Health4Skin werken we met de lira peelings.

De Lira peelings bestaan uit zeven peelings en zijn tot stand gekomen door de samenwerking van ervaren medische professionals, chemisten en huidspecialisten. Uniek aan deze peelings is de variatie in sterkten en werkzame stoffen, die optimaal resultaat mogelijk maken op het gebied van:

  • anti-aging
  • acne
  • grove poriën
  • pigmentatie
  • (acne) littekens

De Lira peelings bestaan uit een combinatie van verschillende ingrediënten, met elk hun eigen eigenschappen. Door de verschillende ingrediënten in te zetten kunnen huidproblemen effectief en efficiënt worden aangepakt. Doordat de Stem Cell Technology een sneller herstel van de huid stimuleert is er, in vergelijking met andere peelings van dezelfde sterkte, een relatief korte herstelperiode.

Stam Cel Technology (SCT)

  • herstelt DNA
  • stimuleert een sneller herstel van een beschadigd weefsel
  • ondersteunt de bescherming tegen schadelijke stoffen en UV
  • vertraagt het huidverouderingsproces
  • anti-irritatie en kalmeert de huid

De Lira peelings bevatten geen parabenen en zijn geschikt voor zowel lichte als donkere huidtypen.

Bij Health4Skin werken we met alle soorten lira Peelings. Met de lira peelings kunnen wij gerichter behandelen op een specifieke klacht. Afhankelijk van uw huidtype en het gewenste behandelresultaat zal de huidtherapeute samen met u een op maat samengesteld behandelplan opstellen.

liraEen peeling die melkzuur bevat. Melkzuur heeft een oplichtende eigenschap en is ideaal om pigment problemen te behandelen of de huid op te frissen. De ondersteunende zuren hebben ieder een specifieke werking op de pigmentatie.
liraEen oplossing om de huid voor te bereiden op een peel behandeling. De zuren zorgen voor een betere penetratie van de peeling. De overige ingrediënten zorgen voor een kalmerend effect op de huid en dragen bij aan een sneller herstel.
liraDeze peeling is zeer geschikt voor het oplichten van pigmentvlekken, het verstevigen van de huid, voor de droge, vochtarme en de zonbeschadigde huid.
liraDe pompoen enzymen zorgen voor een exfoliatie van de dode cellen op de epidermale huidlaag. Tevens werkt het als een van de krachtigste antioxidanten die vrije radicalen aanpakt. De Alpha Hydroxy zuren en Beta Hydroxy zuren stimuleren de celdeling waardoor het huidoppervlak frisser, gladder en egaler wordt. De combinatie van deze ingrediënten hebben ook een zeer positief effect op anti-aging, acne en pigmentatie.
liraSalicylzuur is een Beta Hydroxy Acid die keratolytisch werkt op het huidoppervlak. Tevens draagt het bij aan een betere opname van ingrediënten. De toegevoegde Pulp extracten zorgen voor extra antioxidanten werking. Deze peeling is geschikt voor elk huidtype en voornamelijk voor een vette, ontstoken acne huid door de talgoplossende werking van Salicylzuur.
liraDeze peeling, met het Alpha Hydroxy Acid glycolzuur, heeft een diepe penetratie door de kleine moleculaire structuur. Dit zuur stimuleert de celdeling, zorgt voor dermale hydratatie, pakt zonbeschadiging aan, werkt comedonen naar buiten en verbetert de teint. Kortom, een peeling die door zijn brede werking een voordeel biedt voor ieder huidtype. De stamcellen zorgen ervoor dat de huid niet geïrriteerd raakt.
liraDeze vloeistof is zeer geschikt voor het gebruik bij het oplichten van pigmentvlekken, het verstevigen van de huid en peelingen. Het bereid de huid voor op zwaardere peelingen. Vanwege de ethanol basis kun je deze vloeistof gemakkelijk in lagen aanbrengen.
liraDit is een behandeling op basis van verschillende organische kruiden. Een perfect alternatief in plaats van een sterke chemische peeling. De kruiden stimuleren de celdeling en manipuleren het afweersysteem. Hierdoor is het mogelijk een resultaat te krijgen bij iedere indicatie.

liraDeze peeling is uitermate geschikt voor alle vormen van acne door de verschillende zuren die stuk voor stuk een positief effect hebben op de ontstekingen. Daarnaast heeft deze peeling effect op pigmentatie problemen of is het inzetbaar als een vernieuwende verfrissende behandeling voor elk huidtype.

liraTriCloorAzijnzuur veroorzaakt denaturatie van de proteïnen. Dit leidt tot frosting. Deze peeling is geschikt voor elk huidtype en kan indicaties zoals rimpels, grove poriën, acne littekens en pigmentatie verbeteren door het huidoppervlak te egaliseren.
liraDeze oplossing, op basis van vitamine A, kan aangebracht worden na iedere peeling. Het versnelt het schilferingproces door het stimuleren van de celdeling. Het maakt het huidoppervlak gladder zonder irritatie.
lira-2Deze oplossing brengen we aan na een peeling om de huid te kalmeren en te neutraliseren.